dimarts, 18 d’octubre del 2011

Euskal Herria!


Ja tenim als “experts internacionals” donant-nos lliçons de com hem d'acabar amb ETA.
Una colla de criminals que defensen la lluita armada com a eina per aconseguir la independència de “las Vascongadas”.
A veure si ens entenem!. L'ús de la violència en un Estat democràtic només està en mans de les forces de seguretat de l'Estat!. I pretendre que anteposin la defensa del que es just davant de la legalitat vigent serà sempre una entelèquia.
Per sort en el cas de Catalunya, podem respirar tranquils!. El conseller Felip Puig, ho té molt clar!.

I els estrangers més valdria que parlin del que saben. Per que ja em direu que saben els de Nacions Unides quan critiquen l'actuació de l'Audiència Nacional en matèria antiterrorista. Com quan apliquen el règim de detenció incomunicada als sospitosos... I si s'equivoquen de tant en tant, què?. “Errare humanum est”. Tot sigui per preservar la nostra unitat nacional.
I que quedi clar!. Espanya no és un invent. “España somos nosotros, nuestros antepasados y todos los que hemos forjado esta gloriosa Nación”. Uf!. Que descansat que he quedat!.
I tornant a las Vascongadas. Què pretenen ara, acabant amb ETA?. Crear més atur?. Deixar a tot aquest munt de guardaespatlles i escoltes al carrer?.
I al meu amic, en Mayor Oreja que és propietari de empreses de seguretat... què!. Apa, a acomiadar gent, no?. I de què viurà!.
... Sort que el 20-N està al caure!.