divendres, 30 de setembre del 2011

okupes!!!!!


3.264 pisos buits de protecció oficial!. On ses vist, això!.
I el tripartit volia fer encara un munt de pisos nous – com a Sant Celoni que en volien fer més de 1200 a Can Riera de l'Aigua -. I el que és més greu, estan buits perquè el preu de venda al públic era més car que els del mercat lliure. I, sincerament, què us esperàveu!. Estem en crisi, nois.
Els polítics necessiten fer diners i per altra banda donar feina als funcionaris que amb la seva burocràcia han impedit que s'ocupessin. Però pel que es veu, tot canvia!. Ara ho pensen simplificar tot i posar-los a lloguer a preus baixíssims!. Molt malament!. Ara s'ompliran en un tres i no res, i els pobres promotors i bancs es quedaran sense els guanys que tant necessiten. Sort que el “papa” govern de torn, els ajuda amb els nostres diners, que sinó!.
Diuen però, que abans hauran de fer fora a tota una colla d'okupes -famílies a l'atur, deshauciats pels bancs, amb criatures...- que només per “molestar” a les administracions han decidit anar a viure en aquests pisos buits construïts també amb els seus impostos. Mira que en són de dolents, eh! aquests okupes!.
Clar que, si jo pago 800 euros pel meu pis i em costa arribar a final de mes, i els que sortiran els llogaran per 200, com ho podré fer per aconseguir-ne un?.

dijous, 29 de setembre del 2011

Per Catalunya!


La Conselleria de Benestar i Família de CiU ha fet un altra pas endavant per a consolidar els valors de les famílies com a eix, com a puntal de Catalunya. Perquè... on millor que a casa per a cuidar als avis, i als parents discapacitats.
Aquests són valors que s'estaven perdent!. I la solució ha estat ben senzilla -sembla mentida, com no no havien vist abans-. Han decidit congelar durant dos mesos el pagament a les residències d'avis i de discapacitats. Els felicitem!.
Després de les retallades en educació i sanitat, ara tocava al “Tercer Sector”, com se'l anomena. Ara només ens caldrà canviar el nom de “Serveis Socials” pel de “Beneficència” -com abans- i així poder donar feina a tot un ventall de senyores convergents, muntant taules per a recollir fons per als més desfavorits. Què maco!!!!. Com ho enyoràvem!!!.
Un darrer detall però. Espero que el govern recolzi decididament aquestes mesures, i ompli els pobles de bancs. Cal que tota aquesta colla d'avis i discapacitats tornin a omplir carrers i places amb la seva presència, tot fent-la petar i donant la imatge de “tipisme nacional” tant característica d'anys passats.

dimecres, 28 de setembre del 2011

matem al missatger?


Ai mare!. Quin disgust!.
La BBC ha entrevistat a un agent de borsa que prediu l'enfonsament de de l'euro, de la borsa i dels estalvis de tothom.
Quin xicot més dolent, oi?. Qué us sembla?, matem al missatger?.
Perquè... els nostres polítics que no paren de dir-nos que hem de posar més diners -els nostres diners- a la gran banca, que per acabar amb els acomiadaments hem d'apropar-nos cada vegada més a l'acomiadament lliure. (Tot sigui per crear més llocs de treball amb sous de misèria!).
Que hem de deixar que els mercats s'auto regulin, que hem d'apretar-nos el cinturó i acceptar cada vegada més retallades socials... tots aquests, no tenen cap culpa de res, oi?.
Saps què?. Vaig a engegar la tele, i amb “el mando” a la mà, veuré si trobo alguna cosa que hem faci oblidar al bocamoll amb que m'he convertit. No fos cas que algú se li acudeixi que hem de deixar el sofà i fer alguna cosa. Deu nos en guard!