dissabte, 12 de juliol del 2008

Pren nota!


Tot i que estem treballant en l'affair de la policia local, no volíem deixar passar per alt aquesta campanya anomenada “PREN NOTA! per minimitzar els residus” que consisteix amb que quan vas a comprar a alguna botiga et regalen un full amb tot d'instruccions i un llapis.
Genial la trobem!. Més paperam, més correcció política amb una pretensió educativa per a la ciutadania, i més llençar diners públics – hi són totes les administracions – per aconseguir què?.
Més valdria que animessin als grans productors a presentar els seus productes sense tants embolcalls gratuïts i inútils abans de passar el mort al consumidor final.
Deu ser per que és més fàcil collar al ciutadà que no pas collar a les grans multinacionals.
Ara, queda d'allò més bé, oi?.

dimecres, 9 de juliol del 2008

Gospel!


Notícia de darrera hora!
Hem pescat a alguns components del consistori tot assajant pel proper Dijous a la Fresca.
Sembla ser que donat que la participació a Sant Celoni – a la espera del nou, flamant i participatiu reglament orgànic municipal -, encara no està llesta.... (De fet no n'hem sabut res més!).Els del govern i els del mànec de la paella, aniran fent boca, tot participant als successius Dijous a la Fresca. La qüestió és que participi un o altre, es deuen dir!
Llàstima que dijous passat s'ho deixessin perdre!

diumenge, 6 de juliol del 2008

Solo ante el peligro!


Què podem dir de l'acte Un any de camí... de CiU?.
Doncs com no podia ser d'altra manera, vàrem arribar una mica tard i amb prou feines poguérem seure. Quina gentada!.
L'entrevista amb l'alcalde va ser amena tot i l'entrevistador. No el coneixíem, no se'l sentia, i ens va espantar amb els 5 blocs que en realitat foren 5 preguntes.
Valents ells, començant ja d'entrada amb l'ARE de Can Riera de l'Aigua. La resta, com no podia ser d'altra manera va tocar el finançament, l'acord de governabilitat amb la CUP, les infraestructures, els serveis que es presten, els nouvinguts..., en fi tot molt correcte.
Hi havien moments que en prou feines notàvem la diferència entre el discurs de CiU i el del PSC.
Perquè, siguem realistes.... El nou govern de CiU ha de tirar endavant la majoria de projectes, equipaments i infraestructures programades per l'anterior govern tripartit.
La maquinària burocràtica de l'administració pública és així de lenta. Què hi farem!
I tot i que segurament deuen discrepar en alguns d'aquests projectes, no deixa de fer gràcia veure com se'n apropien i ho venen com si de projectes propis es tractés. Aquesta és la gràcia del relleu en el govern local!.
El discurs de l'alcalde, gran comunicador per cert, va anar dirigit a intentar transmetre il.lusió, i ficar la por al cos dels presents amb la hipotètica tornada dels socialistes al govern.
I prou que ho va aconseguir. El públic sens dubte estava del tot entregat.
Finalment va presentar el seu equip de govern, i tot seguit el pica-pica.
Nosaltres no ens hi varem quedar. Anàvem amb gavardina, barret i un bigoti postís, i ja no podíem més de tanta calor.
Estem tranquils però. Ningú ens va reconèixer!.