dissabte, 9 de juny del 2007


Acabo d'arribar d'una mena d'excursió per la muntanya. La mare que els va....! Fa una calor que és massa. Va però, tot i que no penso dir-ho, el cert és que m'ho he passat molt bé. Em sento com nou. I una merda si es pensen que els hi diré!!! Ahir em vaig trobar a la guanyadora de les el.leccions. Encara no sé qui va més KAGAT si els guanyadors o els que els necessiten per a accedir a l'alcaldia. Tant parlar malament de la gent jove... que si passotes, irresponsables, consumistes com a contraposició a idealistes... i vés per on aquests joves han aconseguit implicar a d'altres joves en la política municipal, i no tan sols això... qui cony truca ara! Sabia que m'espiaven! Malparits de merda!!!!!!
Tai-chi? Ara? Què cony és el Tai-chi?

divendres, 8 de juny del 2007

Encara em fa mal el cap!


Encara m'estan buscant. Les llimes són una merda. Feien massa xivarri, bé... encara es pot dir que he estat de sort. Avui us parlaré d'un il.luminat. M'he tornat a trobar a un altre regidor que han escombrat de l'Ajuntament. Aquest anava d'una altra corda. Si bé ha tingut la decència de no culpar a la ciutadania del seu mal resultat, s'ha passat "tres pueblos" amb l'autoflagalació. De ben segur que ho deuen haver fet malament per haver aconseguit anar al carrer, però... en fi encara me'l trobaré per aquí. Una notícia!!!!! He decidit fer-me okupa!. I ho vull agrair públicament als mitjans de comunicació. He sentit als informatius que l'altre dia varen empresonar a uns joves no recordo per quin motiu, però que a més a més tenia estètica oKupa!. El delicte és secundari, però que tinguessin pinta d'okupes... això sí que té delicte!. Hem de tornar a refer el codi penal i incloure-hi... homosexuales, vagos, maleantes i oKupas. L'altre punt que hi inclouria seria el de com haurem d'anar vestits per a ser políticament correctes i no provocar a la policia amb la nostra indumentaria pre-delinqüent. Indumentària okupa, de qualsevol tribu urbana, ecologista.... Però què estic fent! Ja estic caient en el seu parany! "Encasillo" a la gent per la seva manera de vestir. Els hi estic seguint el seu joc! Ui! Que tard! Encara em tocaran el crustó!

dijous, 7 de juny del 2007

Avui, estic negre!


Faré cas al meu psiquiatre.
Tot i que no penso alliberar-les, avui dia mundial del mitg ambient seguiré la seva recomanació, i em posaré a escriure al bloc.

Avui, m'he trobat amb un regidor que han enviat al carrer. Els i les votants - es nota que he fet un curset de llenguatge no sexista, oi? - no l'han votat. O potser sí, l'han votat i per això està al carrer. Ves a saber!.

Jo volia comentar-li el comunicat d'ETA. Lo típic!... I ara que passarà... ja hi tornem... to er mundo e güeno... anava a dir-li que tots els polítics son iguals i que més valia quedar-se a casa, però m'ha tallat per explicar-me lo ignorants que son els votants, però que "tornarem a sofrir, tornarem a vencer, i no ser que més". El fet és que això que em deia em sonava d'alguna cosa.

Bé, de fet no ens escoltàvem massa l'un a l'altre. Acostuma a passar, parlem per buidar el pap, i se'ns en enfot el que diu l'altre.

Començo a posar-me nerviós, sento algú que crida, i acabarem malament!!!!!.

Bé, ja torno a ser aquí, aquest ja no tornarà a cridar.
On erem? .... Ara ho recordo, us parlava de no saber pair un resultat electoral. N'han plegat uns, i n'han entrat unes altres.
S'ha de reconèixer però, que els partits grossos segueixen. La seva maquinaria es veu que està ben engrassada.

Ara m'enrecordo d'on puc trobar les llimes. M'ha vingut de cop!. Vaig a buscar-les.