divendres, 5 d’octubre del 2007

La CUP ataca de nou!



Sembla ser que la CUP cansada de rebre tantes crítiques sobre la seva inoperància i poca o nul.la informació, ha decidit entrar en acció.
Donat que tenen "la clau" de l'Ajuntament, s'han infiltrat "con premeditación y alevosía" i es dediquen a afusellar tota mena de documents que troben al seu pas.
Esperem que el volum de feina que se'ls hi ha girat no els hi comporti una etapa de lectura i anàlisi que duri fins la propera legislatura!

dijous, 4 d’octubre del 2007

desgovern municipal



Ens ha arribat de bona font, que els projectes participatius que estaven en funcionament han deixat de rebre el suport tant de CiU com de la CUP. No ho trobaríem malament si veiéssim una mena de torna amb nous projectes participatius, però el cert es que s'ha generat un buit que anirà a la bossa de la resta de buits que està generant aquest govern i el seu suport logístic.
Tot i que ens costi d'admetre, entenem que la sensació imperant a Sant Celoni és la de que tenim un govern amb desgovern.

dimecres, 3 d’octubre del 2007

Visca el rei!



Que està passant amb l'esquerra catalana?
No era republicana?
L'aspiració de convertir el regne d'Espanya amb una República s'ha anat en orris?
Cada vegada ens apropem més al pensament únic, al políticament correcte. La uniformització de la nostra societat ja es una realitat.
Polítics que s'han reconvertit en gestors, republicans en monàrquics, nacionalistes i partits d'esquerres en centristes, mantenir-se en pactes de govern a canvi de no qüestionar polítiques allunyades del ciutadà... en fi, no acabaríem!
Visca el rei!

dilluns, 1 d’octubre del 2007

marro, marro, marro



Ui, ui, ui....
L'altre dia se'ls va veure JUNTS al Suïs!
Hem estat a punt d'avisar als de "Aquí hay tomate", però com que no parlen català,no ho hem fet.
Uns ens diuen que les trobades son de PSC i CUP. Però sabem de bona mà que hi ha alguna cosa més!
La instantànea que varem aconseguir i que ara publiquem així ho demostra!
Marro, marro, marro...........!

diumenge, 30 de setembre del 2007

monjos birmans


S'acaba el diumenge i seguim en estat d'avorriment contemplatiu quan seguim la política celonina. Cada vegada s'estén més la brama que estem patint un govern que està aturant massa projectes.
I la CUP?. A què juguen?.