divendres, 23 de gener del 2009

Hi ha debat!


Bé, tothom ja ha dit la seva!.
Cal dir que ens sentim satisfets. Els tres grups municipals s'han posat d'acord amb fer una Consulta Popular.
Hi ha debat, i ens donen la oportunitat de dir-hi la nostra!.
Creiem que el més adient hagués estat fer aquest debat en una revisió del Pla General d'Ordenació Urbana, però... vés a saber si hagués passat més desapercebut!
Felicitem per tant als nostres polítics i a les nostres polítiques. No pas, a les seves polítiques, que quedi clar!. (Amb això del llenguatge no sexista... està vist que no ens en sortim!).

Per cert, ARE NO!!!

dimecres, 21 de gener del 2009

Nueva Escuela Nacional


Us heu fixat amb que quan s'anuncia alguna obra finançada pel govern central, posem pel cas alguna carretera, posen el cartell en castellà?.
Ja sabíem que per aquella colla, tant sols existeix el castellà a tot l'Estat, però... tampoc costaria tant escriure “Ministeri de... enlloc de Ministerio”, no?.
Es a dir, la nova escola d'adults, s'haurà de dir - ja que anirà amb fons estatals – Nueva Escuela de Adultos, o Escuela Zapatero,o què s'inventaran per a fer-nos saber com s'ha finançat?.

dilluns, 19 de gener del 2009

Moltes felicitats!


En aquests temps, on hem de conviure amb les mal anomenades “pallassades” protagonitzades per polítics i especuladors.
Volem felicitar a en CLARET CLOWN, veí i amic, per haver aconseguit els Premis “Sabatot Alegre i Aplaudiments FAD- Sebastià Gasch 2008”.
Fer-nos passar una bona estona rient, només ho poden fer els pallassos amb majúscules!.
Ara, fer-nos passar una mala estona, rient per no plorar, segueix estant a l'abast de massa gent -malauradament – decisiva per a la nostra butxaca.