divendres, 1 de maig del 2009

Fent poble!


Sembla ser que el pressupost municipal pel 2009 no s'ha aprovat!
Va, primeres impressions i quatre pinzellades!
Els convergents, astorats -pel que sembla- perquè diuen que ja el tenien enllestit des de desembre, i ho han anat allargant tan sols, per anar-hi incorporant propostes del PSC i la CUP. Poca vista o poca traça?.
Els socialistes, sords als requeriments convergents perquè els hi tenen poca confiança i perquè està en perill la seguretat ciutadana. (Que fort!). I de passada -per si no se'n havien adonat- els hi han deixat clar qui té la paella pel mànec!.
I els cuperos, frustrats perquè no s'ha donat altra vegada la sociovergència, i no han pogut fer el seu paper d'alternatius constructius. Discurs ben elaborat ideo lògicament, però lluny de les necessitats del dia a dia.
I ara què?
Ens costa creure que no puguin posar-se d'acord.
Ara, si no en saben més...

diumenge, 26 d’abril del 2009

PSCOE?


El darrer escrit del grup municipal socialista ens ha sorprès!.
Sota el títol... Què es farà a Sant Celoni?, dediquen l'escrit a lloar el calaix d'euros que ens farà arribar el govern Zapatero.
Mira per on!.
Ens esperàvem abans una reclamació clara sobre el pèssim finançament local, i enlloc d'això, tot son lloances cap al govern central.
Mira que som rebuscats, eh!.
Ara que el govern Montilla – del PSC – s'enfronta al govern central – del PSOE – per aconseguir un digne finançament per a Catalunya, el grup municipal socialista es dedica a “tirar floretes” a en Zapatero!.
Vols dir que no han confós el PSC amb el PSOE?