divendres, 30 de maig del 2008

Primeres impressions!


Encara estem endormiscats!. De què parlem?... doncs, com no podia ser d'altra manera, del ple d'ahir. Ple dens, llarg... però gens feixuc. Ha estat el primer ple sense el suport implícit de la CUP, i prou que es va notar.
Farem quatre apunts per omplir boca!. Ja n'anirem parlant al llarg dels propers dies...
La CUP es va veure atrapada entre la seva ideologia i la seva responsabilitat al haver donat suport a CiU alhora d'aprovar les taxes del Centre municipal d'expressió. Fer política municipal implica també mullar-se, què hi farem!.
Coherència absoluta de la CUP al negar-se a aprovar els excessos del complexe L'ALTRIUM. Bescanviar-ho per la passera de Can Draper que incomprensiblement CiU ha tret del pressupost d'enguany no feia massa bona pinta.
El PSC negant-se a donar-hi suport per la dinàmica de l'equip de govern de no facilitar prou la transparència en els afers de govern i més ara que no compta amb el suport de la CUP, esperem que ens dugui a una altra manera de fer política més oberta i participativa.
Si que ens va sobtar veure que el PSC, únic supervivent de l'anterior tripartit, no reacciones davant dels atacs de la CUP en la gestió del Residencial Institut.
Tres quarts del mateix ens va passar quan CiU es va carregar la gestió de l'anterior govern tripartit. Del PSC només varem sentir que dos regidors socialistes abandonaven la sala de plens (?), però que defensessin la seva gestió, res de res.........de moment, se'ns ha acabat la corda....

dimecres, 28 de maig del 2008

Fem una partida?


No ens en hem sabut estar!.
Teníem que parlar de la Cup.
Tota manera serà interessant veure quina nova jugada d'escacs ens té preparat aquest govern convergent.
Ja no podrem parlar de Blancaneus i els set nans.
Seran ara els set genets de l'Apocalipsi?.

dilluns, 26 de maig del 2008

Sembla que escampa!


Estem espesos!.
Sembla ser que se'ns està encomanant aquesta “lentitud” dels nostres gestors municipals.
Oh, no?.
Ostres, avui no hem parlat de la CUP!.
No anem pas bé!.