dissabte, 28 de març del 2009

Atrapats!


L'altre dia ens varem trobar amb aquest sofert ciutadà que despistat com es ell, anava a agafar el tren, i no s'havia assabentat de la protesta organitzada pels habituals usuaris del Catalunya Exprés.
Ens deia que es va afegir a la corrua de gent que pujava al tren, i cada vegada es tornava a trobar a l'andana. Es pensava que estava vivint “El día de la marmota” aquella pel·lícula sobre un bucle temporal.
I això ens ha fet pensar!. (Ja tocava, direu!)
Anàvem a posar tot un llistat de punts que semblen “atrapats en el temps”, però ... anàvem a posar tot un seguit de punts que semblen “atrapats en el temps”, però...
Ostres! Ja hi som!

dijous, 26 de març del 2009

Camarero!


Hem vist al web de l'Ajuntament que han cedit el local del “Centre Popular” a l'Ajuntament per a crear un Hotel d'Entitats.
Coneixent “la casa” de ben segur que aquest ENCARA serà un tema estrella per les properes eleccions. Ja ens imaginem a totes les opcions polítiques ensabonant a cadascuna de les entitats a canvi d'uns vots de no res!.
Tota manera, mira que sona malament eh!, això d'hotel?. Ens assembla massa contraposat a autogestionar un equipament. En fi, veurem com acaba!

dilluns, 23 de març del 2009

Lladregots!


Hem llegit a l'Actualitat que han entrat a robar les almoines a l'església de Sant Celoni.
Nosaltres ens hem imaginat uns lladres “tradicionals”, però algú sap com són els lladres avui en dia?.