dissabte, 7 de juny del 2008

Vinga ploure!


Vinga ploure!.
Dijous, 5 de juny dia del medi ambient, xerrada d'en Martí Boada i xàfec al canto!.
Divendres... més aigua. I avui dissabte... veurem!.
Tanta sequera i ja veus, ha fet falta que el conseller de medi ambient anés a veure a la moreneta!.
Això de la moreneta, funciona!.
Ens han dit que ja hi ha cua!.
Sembla ser que CiU s'ha encomanat a la verge, pel que pugui passar!.
Els del PSC en canvi s'hi resisteixen, no creuen en els miracles.
I un miracle hauria d'haver per que la CUP canviés CiU pel PSC!

dijous, 5 de juny del 2008

Quina trompada!


Acabem d'arribar de l'hospital, però no els hi hem trobat!.
Hem vist sortir una ambulància cap a Sant Pau, però no sabem si hi eren!.
De què parlem, us deveu dir, oi?.
Doncs, ens han comunicat – curiosament per un anònim -, que a la nova plaça dels caiguts, també coneguda per plaça de la vila, els nostres líders s'han clavat una trompada que deu n'hi do!.
Com ha estat?, no ho sabem.
“Presuntament”, sembla ser que al balcó de l'Ajuntament, hi havia algú de la CUP.
Agrairíem informació de darrera hora!

dimarts, 3 de juny del 2008

Apa canalla, a escola!



Ui!!!
Ens havíem deixat tot el referent a la nova guarderia municipal, no per res!.
Tindrem per tant Guarderia!. No sabem d'on sortiran les virolles, però la tindrem!.
Llàstima que una vegada mes, els Ajuntaments hagin de suplir la minsa gestió del govern de la Generalitat!.
Aquí tots els colors polítics es segueixen oblidant dels Ajuntaments. Ara que la Generalitat comença a tocar calé, se'n recorda d'aquella dita.... "Ande yo caliente..."

diumenge, 1 de juny del 2008

De genolls!


.... i ara arribem al tema estrella del passat ple: “la consulta popular sobre l'ARE de Can Riera de l'Aigua”.
A aquestes alçades, el ple ja estava força caldejat.
CiU fent de paladí de la participació ciutadana, i acusant al PSC de manipuladors. Ara mateix no recordem si els hem arribat a veure amb cua i banyes... però potser sí que per la ràdio sentiem una certa ferum a sofre. Ara, d'on provenia, tampoc ho tenim clar!. També sentíem oloreta a porro, i ja veus, tant amples!.
El PSC defensant el ple com a òrgan sobirà i representatiu de la voluntat popular, es a dir, deixant clar que majoritariament el poble ha dit NO!. Malauradament, va seguir intentant carregant-se de raons, i ens haguerem d'empassar una bona part de l'estudi de Minuartia. http://mediambient.gencat.net/cat/el_medi/avaluacio_ambiental/plans_programes/part/are_vallesor.jsp Tot sigui per la causa!.
I la CUP, “impoluta” ella. Quina sort que tenen!. Ni CiU ni el PSC es fiquen amb ella. Per què serà!. Serà cert que han vist la llum?. Al.leluia!. I mira que en saben de repartit “hòsties”. I mira que en saben CiU i el PSC de posar l'altra galta!. I després diuen que no vivim cristianament. El CEL s'estan guanyant aquests dos grups de polítics pecadors!.
Ah!, la votació de la CUP, ja ens en oblidàvem!... Si..., però No!. No, al'inrevés. No..., però Si!. Queda clar, oi?. S'ha de ser responsable!
I finalment, les mocions!. PSC i ERC de bracet!. Que macos!. Primer, moció contra totes les violències. Obvia i....deixem-ho!. I després, moció per crear la regidoria de dones. Més animada, amb esmena a la totalitat i tot, a càrrec de la CUP. A aquestes alçades, ja portàvem tres whis... gots d'aigua volem dir, i la atenció ja flaquejava. Creiem però que des de l'oposició es pretenia organitzar al govern, i des del govern es pretenia ignorar el paper de l'oposició. Feina! Feina! Feina!.
Ja anàvem a tancar la ràdio, i a que ens donés una mica l'aire, quan varem sentir que el PSC demanava una reunió dels tres grups per a trobar una sortida a la CRISI!!!!! imminent i galopant que ens durà a la RUÏNA TOTAL!!!!!!!. Perdoneu, se'ns ha anat una mica l'olla!.
Poden aixecar-se!. La pau sia amb vosaltres!