dissabte, 12 d’abril del 2008

Ande yo caliente...!


Els germans “Dalton”, volem dir “Nadal” prou que ens mostren com dirigeixen el Departament de Política Territorial. Donen suport a la urbanització de Can Riera de l'Aigua i ara, pel que es desprèn de l'avantprojecte del Pla Territorial Metropolità, volen protegir-lo.
Vol dir que ens passen la pilota a nosaltres?.Què decidiran ara els nostres polítics?.
El haver demanat el PSC un ple extraordinari ajudarà a conèixer com respira Sant Celoni. Malauradament però, també ens mostrarà la nul.la transparència informativa de l'actual govern de CiU amb el suport de la CUP.
I si bé es pot arribar a entendre per part de CiU, com a TORNA al que han patit tots aquests anys, no deixen de fer arribar a la ciutadania un tarannà revenjista i ben poc democràtic.
La CUP en canvi, mentre fan bandera del nou Reglament municipal SÚPER PARTICIPATIU que pel que sembla estan elaborant “GENS” PARTICIPATIVAMENT, PARTICIPEN alhora d'aquesta manca de cultura PARTICIPATIVA de l'actual govern municipal.
Bé, tot i que hem de reconèixer que això darrer que hem dit no és del tot cert.
La CUP en cap moment ha estat objecte de manca d'informació per part de CiU. O ALMENYS AIXÒ ES CREUEN!
“Ande yo caliente...” DEUEN PENSAR ELS DE LA CUP!.

dijous, 10 d’abril del 2008

Informem?


Hi ha moguda a Sant Celoni.
CiU fa bandera mitjançant el butlletí de la seva empremta en el govern. Son els seus primers pressupostos i cal que es noti el canvi!.
La CUP dona uns curiosos suports condicionats a CiU. La Ferreria i Can Riera de l'Aigua sembla ser que son la torna. Tot i que no sabem de què!.
Tota manera amb dos regidors, s'han atrevit a fer un VilaCup prou dens.
Els socialistes en canvi, amb “només” 8 regidors ens fan arribar la seva veu des del butlletí municipal.
Pot ser que tinguin poc a dir?.

dimarts, 8 d’abril del 2008

"Sequera" golejadora!


Pel que es veu la sequera és omnipresent en tots els informatius, en totes les tertúlies, entre nosaltres, en fi, està clar que preocupa.
Els polítics “professionals” no han perdut l'oportunitat en canvi,d'intentar “portar l'aigua al seu molí”, i de seguir-nos motivant per a que cada vegada més, deixem d'anar a votar. La utilització partidista d'aquesta problemàtica, comença a fer pudor.
Ha arribat la sequera política també a Sant Celoni?.

diumenge, 6 d’abril del 2008

Chi Chuan Yang?


De fet, l'altre dia ens varen veure tant encaparrats volen entendre, i volen fer entendre els pressupostos, que ens varen recomanar exercicis de relaxació oriental.
Lo fotut va ser que en varem parlar amb gent diversa, i tots ens varen recomanar coses diferents.
De moment ja portem mitja hora en aquesta posició – diuen que així ens carreguem d'energia -, però el fet és que hem quedat encarcarats, amb rampa a les mans i amb els genolls adolorits, i no podem moure'ns!.
Algú sap quin és el següent pas?