dijous, 6 de desembre del 2007

Mare de Deu! . Quin personatge!



L'hem trobat!
Estàvem intrigats i amb un cert complexe d'inutilitat.
Havíem llegit l'escrit de la CUP al darrer informatiu de l'Ajuntament, i ja ens sentíem protagonistes de ple de “l'Informe Pisa”.
Per què, us preguntareu?. Clar i català. On diu... “manca de capacitat per a entendre el que es llegeix”.
Ara respirem tranquils!. Hem trobat a QUÍ i sobre tot COM es va escriure l'article, i ens ha arribat el darrer treball de la CUP anomenat “Entre la pols i la moqueta 2008 – 2011”.
Quin descans!. Entenem el treball, i fins i tot... compartim moltes de les coses que s'hi diuen!.
Un altre vegada, a l'hora d'escriure... aigua, eh!.

dimarts, 4 de desembre del 2007

Ampa o Hampa?



Ho havíem dit!.
L'Ampa de l'IES Baix Montseny ha presentat una proposta "creativa" a l'Ajuntament per a garantir la seguretat de pares i mares que accedeixen en cotxe a l'IES Baix Montseny.
Fem memòria!.
Gràcies a la GRAN qüalitat dels tècnics municipals i de l'AVE, no hi ha visibilitat per accedir a la carretera des de l'Institut.
En el benentès clar, que s'hagi aconseguit sortir de l'escampat que hi ha davant de l'Institut, i arribar sa i estalvi a l'encreuament amb la carretera.
Només recordar que el nou disseny de l'accés, aprovat per tècnics del l'AVE i municipals, no permet als pares i mares accedir-hi amb el seu vehicle si en aquell moment arriba el bus escolar.
Segons l'Ampa, l'Ajuntament té tots els números per a retratar-se televisivament per a tota Espanya, si no es posa immediatament les piles!.
Veurem com acaba aquest culebrot!