dissabte, 26 d’abril del 2008

Interessa a algú?


A la pàgina web de l'Ajuntament, per fi hem trobat la convocatòria del Ple extraordinari demanat pel PSC sobre l'ARE de Can Riera de l'Aigua.
I tot i que ens han filtrat el que diran els grups polítics municipals, caldrà seguir el Ple atentament. Mai se sap!.
CiU, buscant mil i una raons pels mil i un pisos, i per justificar mil i un futurs col.lapses en mobilitat, en equipaments i en serveis.
El PSC, únic supervivent i per tant únic valedor del tripartit institucional, intentant defensar el seu model de creixement i alhora, intentant encaixar-lo amb els dictats imposats des de la Generalitat.
I la CUP denunciant a tort i a dret la mala gestió urbanística dels anteriors governs, lluitant per preservar el territori, i cercant coherència entre el que diu i el que fa.

dijous, 24 d’abril del 2008

Haurem de menjar cues de pansa!


I no serà per manca de punts per a reivindicar!.
Potser parlen de voler fer festiva la diada de Sant Jordi..., o quan abans d'ahir era el dia de la Terra, de parar les agressions al nostre territori..., o fins i tot de millorar la gestió del Club de futbol Sant Celoni...., sense oblidar misèries de pensions..., sous noucentistes..., habitatge fora del nostre abast...
O ja ha passat de moda - sobre tot al nostre poble - tot això de mullar-se per un ideal o per una millora col.lectiva..., i el que veiem és senzillament gresca i xerinola?.

dimarts, 22 d’abril del 2008

Serem Capital!


Potser sí que ens haurem de fer de la CUP!!!!
El tripartit passa olímpicament dels milers i milers de pisos buits que hi han per tot Catalunya!.
El triparit vol, malbaratar recursos, espais verds, i generar residus a gran escala, amb la única finalitat de vendre'ns la moto d'una “sostenibilitat social” que només es creuen ells, i que nosaltres veiem com del tot insostenible.
CiU per la seva banda, “oli en un llum”. Ho hauran de dir amb la boca petita, però “encantats de la vida”.
Ai mare!. Sembla ser que finalment... Serem Capital!!!!.