dijous, 6 d’octubre del 2011

¡Viva el Ejército!


Visca en Zapatero!
M'escolto a mí mateix, i ni m'ho crec. Però nois, per fi ha obert els ulls. La base naval de Rota tindrà 1.300 militars americans i 4 vaixells de guerra. I sense passar pel Parlament. Així m'agrada!. Encara m'hauré de fer socialista. (Es broma, eh!).
I mira que recordo aquell disbarat quan deien... OTAN, NO!. Per sort, els hi hem fet veure la llum. A més, ara que els americans reduiran les seves despeses militars, Espanya podrà agafar més influència. Amb més despesa militar i ocupant el lloc que ens pertoca com a potència europea. ESPAÑA!, ESPAÑA!.
Només trobo a faltar el retorn del servei militar obligatori. Sabeu com es reduiria el nombre de parats?. A veure si en Rajoy s'apunta al carro.
VIVA EL EJERCITO!

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Al·leluia!


Tot i que ja estava perdent l'esperança. Gràcies a Déu, tot arriba!.
Per fi han arribat els terratrèmols financers, alimentaris, i socials. La riquesa i els recursos no podien de cap de les maneres seguir en mans de la majoria de la població.
Ja sé que l'FMI i el Banc Mundial fan el que poden per a provocar cada vegada més desigualtats entre rics i pobres, però s'ha vist que no n'hi havia prou. Ara en canvi, sí podem afirmar que el poder financer s'ha imposat al poder polític. Al·leluia!. Em creia que no arribaria mai!.
L'Estat que fins ara protegia als ciutadans -classe mitja i demès púrria- està deixant d'existir. La democràcia i la classe política no funcionen.
Ha arribat l'hora de recuperar el que ens pertoca!.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

yankeesss!!!


Quina vergonya!
Els Estats Units d'Amèrica, país d'oportunitats i llibertats, i bastió del neoliberalisme, també ha caigut en mans dels indignats!. No m'ho puc creure!.
Per sort, allà les forces d'ordre públic no s'estan de romanços. Sembla ser que d'una sola tacada ja n'han detingut a 700. Però que és pensen?.
Que el Congres vulgui tallar els fons a l'Assegurança Social, no és cap excusa. Nois, que estem en crisi!. I que perdis la feina, que et treguin de casa teva perquè no pots pagar, que l'educació i la sanitat funcionin cada vegada pitjor... QUÈ!. Doncs com a tot arreu. A encomanar-se a Déu, i a resar, descreguts!. Que ja ho diu l'Església... hem vingut a aquest món a patir!.
Sort en tenim però, que la majoria de mitjans de comunicació amaguen aquestes notícies. Imagineu-vos què passaria si expliquessin la veritat. Un caos!. En canvi, -molt assenyadament- només es dediquen a ficar-nos la por al cos. I ja se sap, la por ens paralitza!.
Apa, engegueu la tele, poseu tele 5 i deixeu de donar-hi voltes. Que per pensar ja tenim als polítics, banquers, inversionistes i demés gent preparada. I aquests sí que en saben!