divendres, 2 de maig del 2008

heroïna a Sant Celoni!


Garratibats!
Corpresos!
D'on ha sortit?
Quins poders deu tenir?
Heroïna... d'heroïna deu ser, oi?. No pas... d'heroïna, eh!
Com afectarà als nostres polítics i polítiques?
I, per què no ha anat de pont?...o, estiueja aquí i per tant no es d'aquí?
Ens anem a prendre un altre conyac, i reflexionem!

dimecres, 30 d’abril del 2008

Acollonits!


Seguim fent marro, sobre el ple de dilluns...
Comença el partit!.
Els socialistes defensen la filosofia dels ARES, defensen la oportunitat d'un ARE a Sant Celoni, i defensen la validesa del Pla d'Ordenació Urbana (POUM). Per tant, NO a un ARE a Can Riera de l'Aigua.
Els Cuperos rebutgen la filosofia dels ARES i per tant, l' ARE de Can Riera de l'Aigua.
El PSC llegeix una esmena pactada amb la CUP. Passen de filosofia i s'uneixen exclusivament per a mostrar el seu rebuig a l'ARE de Can Riera de l'Aigua.
Votació: PSC i CUP en contra de l'ARE, i CiU a favor de l'ARE. Perd per tant, el Govern!.

Pel que sembla...la esmena - segons CiU -, ha estat presentada 5 minuts abans del Ple, i sense que CiU tingués la oportunitat de dir ni ase ni béstia!.
Pel que sembla... la CUP està molt mosca amb CiU perquè defensar l'ARE saltant-se el POUM, contradiu l'acord de governabilitat. Tot i que...
Pel que sembla... CiU va informar en el seu moment a la CUP sobre tot “l'affaire” de l'ARE a Can Riera de l'Aigua.
Pel que sembla... l'actual alcalde Francesc Deulofeu pensa que Sant Celoni no es mereix polítics de talla petita. Amb qui devia estar pensant?
Pel que sembla... escoltant al PSC i CiU, tots els governs que hem tingut a Sant Celoni han estat un desastre, i uns pèssims gestors. Sembla ser que ens ha tocat la grossa!
Pel que sembla...als Maribaus segons el PSC no hi pot anar cap Hospital, perquè es una zona d'intervenció pel seu alt perill químic.... i els bombers se'n van també pel alt perill químic... i els celonins no ens anem enlloc tot i l'alt perill químic. Acollonits ens hem quedat!

dilluns, 28 d’abril del 2008

Bo, el Ple?


Bo, el Ple!
Bo, el Ple?
Curiós....Curiós el Ple!.
Nosaltres ni tan sols hem pogut entrar a la Sala de Plens. No sé que regalaven...
Per ràdio, doncs!
Intervenció, ehmmmmm.... diguem “habitual” d'Esquerra. I intervenció sorprenent del director de l'Actualitat. Deu està molt emprenyat, doncs ja ens estem mirant un pis per La Costa... del Montseny, evidentment!. La solvència de les nostres autoritats alhora de resoldre els nostres problemes, ens ha quedat clariiiiissima!. Com deia aquell celoní ilustre... “tonto el último!!!!”.
Bé, anem pel Ple.
Ha començat amb uns tecnicismes..... mocions, al.legacions, vot particular... que ens ha deixat boca oberts davant la maquinària burocràtica institucional. Una passada!!!
Un cop han trobat el desllorigador, ha començat el “buidem el pap”.
La CUP i CiU han quedat descansats, recordant-nos els seus programes electorals enfront la dialèctica pseudo-marxista de l'anterior tripartit.
Per cert, finalment, també s'ha parlat de l'ARE de Can Riera de l'Aigua!.
Ens ho prepararem..., han xerrat molt!